Wat is het vermogen van Wesley Adema?

Dat vastgoed een solide investering is weet iedereen, toch zijn niet alle makelaars miljonair. Ondernemer Wesley Adema bleek perfect voor het programma ‘Steenrijk, Straatarm’ aangezien hij rijk is geworden met stenen. De aflevering waarin met zijn gezin voor een weekje ruilde met de familie Heide trok veel kijkers en leverde heel wat positieve reacties op voor beide huishoudens. Heeft deze aflevering impact gehad op het vermogen van Wesley Adema en wat kun je doen voor 2750 euro per week?

Wie is Wesley Adema?

Als je op zoek bent naar een uitgebreide biografie van Wesley Adema dan moeten we je teleurstellen. In tegenstelling tot veel vermogende personen is deze miljonair geen beroemdheid. Je komt hem niet overal tegen op de televisie of in de bioscoop, hij geeft zelf ook niet zoveel prijs over zijn verleden. We weten dat Adema is geboren in Breda. Ook is het duidelijk dat zijn jeugd niet over rozen ging, hij moest op jonge leeftijd al uit huis en voor zichzelf zorgen.

Het leven in armoede en onrust zou hem aansporen om financieel onafhankelijk te worden. Blijkbaar is dat goed gelukt want het vermogen van Wesley Adema loopt ondertussen al in de miljoenen. Wesley Adema is getrouwd met de Poolse Alicja, samen hebben ze twee kinderen genaamd Sky en Josh.

Het gezin kwam in de schijnwerpers toen ze deelnamen aan het programma ‘Steenrijk, straatarm’ waarin een rijk gezin en een arm gezin voor een week ruilen. Hun woning, weekbudget, alles wordt geruild. Wesley Adema maakte deel uit van het rijke gezin en zou naar het Friese Gorredijk afreizen terwijl Marco Heide met zijn twee zoons naar Breda ging.

Het verhaal van Marco was triest maar duidelijk; zijn ex-vrouw ging vreemd en hij wees haar de deur. Het viel de kijkers op hoe dankbaar het gezin was voor deze gelegenheid en hoe hecht het gezin was. Adema was zelf ook onder de indruk en reikte een helpende hand uit om het noodlijdende gezin op weg te helpen.

Waar heeft Wesley Adema mee verdiend?

Wesley Adema heeft zijn geld verdiend in vastgoed. Dat is zijn voornaamste werk, daarnaast wil hij andere mensen inspireren in een vlog. Zijn vrouw is al net zo actief als manlief. Nadat ze uit Polen kwam begon ze met een schoonmaakbedrijf. Daarmee wist ze zoveel geld te verdienen dat ook zij in vastgoed verder ging. Ze verhuurt huizen. Haar zakelijke website is overigens offline, wellicht zijn deze bedrijfsactiviteiten gestaakt.

De reden om aan het programma ‘Steenrijk, Straatarm’ mee te doen was om zijn kinderen de andere kant te laten zien. Een manier van leven waarbij op ieder dubbeltje beknibbeld moet worden en uitstapjes niet vanzelfsprekend maar uitzonderlijk zijn. Waar je vaak verwende nesten in dit programma ziet bleek de dynamiek van familie Adema heel anders in elkaar te zitten.

Wesley Admea vermogen

De samenwerking met RTL houdt niet op bij één aflevering van een televisieprogramma. Vanaf april 2002 loopt het programma ‘Let’s get Spanish’ over vastgoed in Spanje. Dit programma zal vervolgens iedere zondagochtend worden herhaald. Hoewel het niet wordt aangegeven op de website betreft het waarschijnlijk een advertorial video, informatieve content met een promotionele boodschap.

Hoeveel verdient Wesley Adema per maand?

In het programma ‘Steenrijk, Straatarm’ werd aangegeven dat het gezin Heide van 90 euro per week moest leven terwijl de familie Wesley Adema 2750 euro te besteden had. Dat is een groot verschil maar wat verdient Wesley Adema per maand?

Helaas werd daar niets over gezegd, als we even uitgaan van een weekbudget van 2750 euro dan zitten we per maand al ruim over de 10 mille. En dit is besteedbaar budget waar de vaste lasten waarschijnlijk reeds vanaf zijn getrokken.

We gokken dat Adema enkele tienduizenden euro’s per maand zal verdienen, daarbij mogen we niet vergeten dat zijn vrouw Alicja ook een actief ondernemer is. Samen hebben ze dus heel wat te besteden.

Wat is het salaris van Wesley Adema?

Als ondernemer zal Wesley Adema een salaris aan zichzelf uitkeren. Dit zal een riant salaris zijn maar daar moeten wel eerst inkomsten voor gegenereerd worden. Voor de verkoop van luxe villa’s en vakantiehuizen krijgen makelaars als intermediair een commissie toegekend.

Vaak is dit een percentage van de opbrengst. Aangezien Adema in het luxere segment actief is zal hij ook flinke commissies opstrijken. Het bedrijf is officieel ‘Adema en van Delft’, hij werkt samen met Nick van Delft.

Is Wesley Adema miljonair?

Als je in een programma over rijke en arme mensen terechtkomt dan moet er iemand zijn die veel geld heeft. Is Wesley Adema miljonair? Dat moet wel, anders heeft er ergens toch veel geld over de balk gegooid. Nou geeft hij zelf wel aan dat ze tegenwoordig niet meer naar uitgaven kijken.

Willen ze een uitstapje maken naar Dubai? Dan doen ze dat. In plaats van rijkdom lijkt deze miljonair vooral bezig te zijn met genieten van het leven en dit geld te gebruiken om zichzelf en zijn gezin een leven te bieden dat hij vroeger nooit heeft gehad.

Wist je dit over Wesley Adema?

Naast de gedrevenheid van Adema omdat hij vroeger arm was lijkt hij ook deels vanuit een religieuze overtuiging te handelen. Zo is hij op foto’s te zien met een groot kruis om zijn nek. Misschien een beetje overdreven maar hij draagt duidelijk uit waar zijn hart ligt. Naast financiële rijkdom is spirituele rijkdom ook van belang voor deze ondernemer.

De familie Heide had plotseling bijna 2 mille meer om te besteden in een week dan voorheen. 2750 euro was namelijk het weekbudget dat de Adema’s er in een week doorheen jagen. Ze gingen uit eten en iedereen mocht nieuwe kleren uitzoeken.

Hij kreeg nog een verrassing van zijn zoons; tickets voor een concert van André Hazes jr., waar hij een grote fan van is. Dat zijn zoons als eerste rekening hielden met de wensen van hun vader sprak boekdelen over hun relatie.

Luxe auto’s zijn een passie voor Wesley Adema. Zelf heeft hij ook enkele dure bolides voor de deur staan en hij gaat regelmatig op pad met zijn vrienden die overigens ook goed in de slappe was zitten.

Veel gestelde vragen over Wesley Adema

Waar is Wesley Adema geboren?

Wesley Adema is geboren in Breda

Hoe oud is Wesley Adema?

Wesley Adema is 38 jaar oud

Wat is de geboortedatum van Wesley Adema?

Wesley Adema is geboren in 1985

Waar woont Wesley Adema?

Wesley Adema woont Breda

Wat is de echte naam van Wesley Adema?

Wesley Adema heeft geen artiestenaam

Wie is de partner, vriend, vriendin van Wesley Adema?

De partner, vriendin, vrouw van Wesley Adema is Alicja

Wat is het beroep van Wesley Adema?

Het beroep van Wesley Adema is ondernemer, vastgoed specialist

Hoe heet het bedrijf van Wesley Adema?

het bedrijf van Wesley Adema heet Ademan van Delft

Waar is Wesley Adema van bekend of bekend mee geworden?

Wesley Adema is o.a. bekend geworden met het programma steenrijk straatarm

Wat is het geschatte vermogen van Wesley Adema?

Het geschatte vermogen van Wesley Adema is tussen de 7 en 8 miljoen

Wat is de persoonlijke website van Wesley Adema?

De website van Wesley Adema is https://ademaenvandelft.nl/nl/ons-team/verkoop/

Wikipedia pagina van Wesley Adema

Wesley Adema heeft nog geen wikipedia

Het laatste nieuws van Wesley Adema

Het laatste nieuws over Wesley Adema is dat hij is gaan samenwerken met een Youtuber.

Heeft Wesley Adema kinderen?

Wesley Adema heeft 2 kinderen en de namen zijn Sky en Josh

Social media kanalen, accounts van Wesley Adema

Twitter https://twitter.com/ademaenvandelft
Facebook Onbekend
Instagram https://www.instagram.com/wesleyadema/
Youtube https://www.youtube.com/@ademaenvandelft-costalivin2604/
Linked-in https://www.linkedin.com/in/wesley-adema-19a825222/
Tiktok https://www.tiktok.com/discover/Wesley-adema
Telefoonnummer Onbekend