Onlangs ben ik aan de gang gegaan met de online cursus social media fortuin. Dit is een online cursus over affiliate marketing in combinatie met affiliate marketing. Voor de mensen mensen die niet weten wat affiliate marketing is check even dit artikel: Affiliate Marketing.

Cursus social media fortuin

In de cursus social media fortuin krijg je uitleg hoe je social media kunt inzetten om producten te promoten van anderen mensen. In deze cursus krijg je stap voor stap voor uitleg hoe je dit precies moet doen. Sterker nog. Alles wordt je stap voor stap voorgedaan.

Dus hoe maak je een account aan en daarbij komt ook nog uitleg over hoe je jouw social media kanaal moet inregelen. Dus hoe moet je profiel foto eruit zien? Wat is een bio en wat zijn de juiste termen om in een bio te gebruiken.

Wat ga je allemaal leren in de cursus Social Media Fortuin?

De cursus bestaat uit maar liefst 19 modules die je stap voor stap meenemen in geld verdienen met social media. Als je nog meerdere manieren wil ontdekken om geld te verdienen met social media? Bekijk dan hier een ander artikel van mij: Geld verdienen met social media

De volgende modules komen aan bod

€ 5K in 1 maand (stappenplan)

Social Media Profiel mastery

TikTok Mastery

Instagram Mastery

Youtube Mastery

Facebook Mastery

Pinterest Mastery

Snapchat mastery

Twitter Mastery

Linked-in Mastery

Magische Marketing

Social media Affiliate Mindset

Opschalen naar 10K p/m uitbesteden

365 Dagen Social Content

Snelle Resultaten Hacks

Social Media Tips

DM Sales Templates

Extra Bonus

Afsluiting

Zoals je ziet heel een zeer uitgebreide cursus om mee te starten. Ga je na het volgen direct 5000,-euro per maand verdienen? Nee niet meteen maar als je stap voor stap alles doorloopt dan ga je zeker geld verdienen met deze cursus. Hieronder een inkijkje in de cursus en online community van socialmediafortuin.nl