Wat is het vermogen van Vasco Rouw?

Van thuis spelletjes maken als tiener tot een succesvol ondernemer en multimiljonair. Het klinkt als een sprookje maar voor sommige mensen bleek het een nachtmerrie. Naast het vermogen van Vasco Rouw worden ook zijn (mogelijk) schimmige zaakjes breed uitgemeten in de pers. Kom je dankzij Vasco Rouw in de miljonairsclub of raak je aan de bedelstaf? Lees snel verder over het salaris van deze ondernemer die van ondernemen zijn meest winstgevende spelletje heeft gemaakt.

Wie is Vasco Rouw?

Op 6 januari 1988 werd Vasco Rouw geboren in Emmen. Toen hij pas 13 jaar oud was publiceerde hij zijn eerste computerspel genaamd ‘Mafia Family’. School was niets voor hem en toen hij 15 jaar oud was werd hij ontheven van de leerplicht. Hij ging door met programmeren en ondernemen. Ook met alcohol was hij behoorlijk vroeg, toen hij 19 jaar was besloot hij echter om het roer om te gooien. De aanleiding hiervan was de geboorte van zijn eerste kind die vernoemd is naar een karakter uit The Godfather.

Waar heeft Vasco Rouw mee verdiend?

Met zijn eerste game verdiende Vasco Rouw 4000 euro in 2 jaar tijd. Een leuke bijverdienste voor een jongen van 13 jaar. Hij ging verder met Vasco Games en werd hierbij ondersteund door zijn ouders die zelf ook ondernemer zijn. Zijn volgende klapper was het gokspel Bingo Round waarmee hij maandelijks tussen 30.000 en 40.000 euro verdiende. In die tijd was het nog illegaal om online gokspellen te publiceren in Nederland. Na een waarschuwing van het Ministerie van Justitie schakelde hij over naar andere games en advertenties inkomsten.

Op een gegeven moment had hij door dat wedden op één paard niet zo slim is en besloot hij zijn geld te investeren in meerdere sectoren. Vastgoed is altijd een verstandige zet dus kocht hij meerdere huizen op. Hij wist in een periode van 2 jaar meer dan 100 woningen te verzamelen. In 2018 voerde Google wijzigingen door in hun beleid waarmee de omzet kelderde. Hij moest personeel ontslaan en niet veel later zou de Nederlandse tak van zijn game imperium opgedoekt worden. Ondertussen gaan de activiteiten in Argentinië, Letland en India door.

Met rapper Boef is Vasco Rouw het gezicht van The Millionaires Club, een platform dat leden helpt om financiële vrijheid te verwerven. Het miljoen is een symbolisch getal, volgens Rouw gaat het niet om het bedrag maar de denkwijze die erachter schuilgaat. Inschrijven is gratis, wat je ‘achter de voordeur’ moet betalen wordt niet helder uitgelegd. Deze Club lijkt verdacht veel op een multi-level marketing model zoals dit online vaker toegepast wordt. Overigens lijkt deze website niet langer actief te zijn, zo is de video met testimonials al offline gehaald.

Vasco rouw vermogen

Momenteel haalt Vasco Rouw zijn vermogen vooral uit NFT’s. Net zoals voorheen kopieert hij beproefde concepten. Voorheen waren dit goedkope versies van populaire games, nu lijkt hij achter een flink aantal NFT’s schuil te gaan die ‘geïnspireerd’ zijn op de Bored Ape hype. Ook weer samen met zijn compagnon Boef. What’s in a name? Zijn crypto project Xpose met andere kartrekkers als Ralph de Geus en Marc Overmars is op dubieuze wijze in elkaar gezakt.

Hoeveel verdient Vasco Rouw per maand?

Toen hij 22 jaar oud was kwam er al pakweg 35.000 euro per maand binnen. Ondertussen ligt de schatting op 140.000 euro per maand maar met al zijn bedrijfjes zou dit bedrag veel hoger kunnen liggen. Wat betreft de basis van vastgoed investeringen heeft hij altijd wel iets achter te hand, of de meerdere crypto activiteiten veel gaan opleveren is nog onduidelijk.

Wat is het salaris van Vasco Rouw?

Een salaris van 140.000 euro per maand voor Vasco Rouw is een bedrag dat we meermaals hebben gevonden. Wat hij precies verdient weten we niet en zijn inkomsten zullen per maand anders zijn. Als deze schatting ongeveer klopt dan kan hij die extravagante leefstijl wel permitteren. Zo kocht hij een huis zonder binnen te lopen en zijn kinderen gooien een dobbelsteen om de volgende vakantiebestemming te plannen.

Is Vasco Rouw miljonair?

Tegenover Tim Hofman gaf Vasco Rouw miljonair te zijn met een vermogen tussen 12 en 13 miljoen. Als we naar zijn vastgoedbezittingen kijken en de Lamborghini’s die voor zijn huis (van ongeveer 3 miljoen) staan dan lijkt dit niet overdreven. Toch geeft hij aan ook geld te hebben verloren met slechte investeringen. Dat Vasco Rouw miljonair is staat eigenlijk wel vast, hoe hij dit kapitaal heeft opgebouwd is niet geheel duidelijk.

Wist je dit over Vasco Rouw?

Zijn kinderen zijn vernoemd naar karakters uit het boek en gelijknamige film The Godfather. Zijn eerste spel ging over de Maffia. Hij werd geïnspireerd en is misschien ook wel geobsedeerd door de maffia, zo roemde hij het respect en familiegevoel. Hij gaf wel aan dat er zaken zijn die niet door de beugel kunnen. De namen van zijn kinderen beoordeeld hij niet alleen als respectvol maar ook geniaal.

Voor de Millionaires Club heeft Vasco Rouw inspiratie gehaald uit de film The Billionaires Club en The Wolf of Wall Street. Die laatste film is volgens hem ‘episch’. Dat het hoofdpersonage eigenlijk de antagonist uit de film is lijkt hem niet te deren. Als hij wat ouder was geweest zou hij ongetwijfeld Wall Street hebben genoemd met de fameuze uitspraak “greed is good”.

In het programma “Waar doen ze het van” werd de familie Rouw gevolgd. Deze afleveringen kwam enkele maanden nadat BOOS een ontluisterend beeld liet zien van de geflopte cryptocoin Xpose. Er werd gesuggereerd dat Rouw verwikkeld was in een ‘pump & dump’ handel wat illegaal is. Kijkers en critici vonden het niet verantwoord om een dergelijk persoon zonder enige vorm van kritiek op deze wijze te laten zien.

Vasco Rouw op social media

Naast de bekende social media accounts hebben we nog een ‘bonus’ link voor je. In maart 2022 kreeg een persoon die alleen met een alias bekend is toegang tot de social media account van de NFT Strong Ape. Wat hij aantrof was opmerkelijk. Niet alleen was de Instagram account gekoppeld aan die van Rouw, hij ontdekte nog veel andere NFT’s waar hij mee verbonden zou zijn. Hoewel niet onomstotelijk is bewezen dat Vasco Rouw de wet heeft overtreden, is het beeld dat in dit artikel wordt neergezet niet bepaald flatteus voor Rouw:

https://medium.com/@kryptiloid/vasco-rouw-tamara-weeda-and-dutch-rapper-boef-are-infiltrating-the-nft-business-by-ripping-off-816833579b06

Facebook Vasco Rouw: https://www.facebook.com/VascoRouwCom

Instagram Vasco Rouw: @vascorouw

Twitter Vasco Rouw: @VascoRouw

TikTok Vasco Rouw: @vascorouw

LinkedIn Vasco Rouw: https://nl.linkedin.com/in/vasco-rouw-4088457/