Wil je enquêtes invullen en hiervoor betaald krijgen? Dan moet je bij BEENQ zijn, een marktonderzoeksbureau dat jouw mening op prijs stelt, letterlijk dus! Hoewel het niet de meest bekende enquête site is moet je dit bedrijf zeker niet overslaan als je geld wilt verdienen met het invullen van vragenlijsten.

Je kunt dit doen via de browser op een computer of ‘on-the-go’ via de mobiele app. Wat de voordelen en nadelen van BEENQ zijn lees je op deze pagina.

Wat is BEENQ?

BEENQ staat voor BEtaalde ENQuêtes. Dat is heel duidelijk dus. Het is een merknaam van het bedrijf Genius Online Marketing. Dit is een organisatie die nog meer websites en gemeenschappen heeft die allemaal met geldzaken bezig zijn. Dit varieert van bankieren naar vergelijkingssites om goedkoop producten online te kopen.

De dienstverlening van BEENQ wordt gecoördineerd via CINT AB. Dit is een bedrijf dat gevestigd is in Zweden. Deze naam vind je terug in de app en ook op je betaaloverzicht. Deze organisatie wordt gecontroleerd door meerdere organisaties die toezien op een eerlijke werkwijze waaronder:

  • ESOMAR
  • MRS
  • ARF
  • MRIA
  • AMA
  • AMSRO

Daarnaast zijn ze ISO 20252 en 26362 gecertificeerd. Dat is goed om te weten want je moet behoorlijk wat informatie geven voordat je vragenlijsten kunt invullen tegen betaling.

Hoe werken enquêtes bij BEENQ?

Beenq inloggen

Als eerste begin je met een account openen. Er wordt dan gevraagd naar een waslijst aan details over jouw persoonlijke situatie. Dat is normaal, zo kunnen ze vragenlijsten matchen aan jouw profiel.

Toch is het mogelijk dat bij het invullen van de enquêtes blijkt dat je toch niet past binnen de doelgroep, of dat er al voldoende deelnemers met een overeenkomstig profiel de enquête hebben ingevuld. je krijgt alleen betaald voor compleet ingevulde vragenlijsten. De vergoeding verschilt per enquête.

Je kunt vanaf 10 euro het saldo laten uitbetalen naar een PayPal rekening of in de vorm van een Amazon Giftcard. Overschrijven naar je bankrekening is helaas niet mogelijk. Je kunt wel jouw PayPal account koppelen aan je bankrekening. Als je kiest voor PayPal dan is het van belang dat het mailadres bij BEENQ hetzelfde is als die voor PayPal. Dit doen ze om fraude te voorkomen.

Het BEENQ enquête aanbod

Wil je maximaal geld verdienen met BEENQ? Stel dan de gewenste onderzoeksfrequentie in op ‘aanbevolen standaard’. Dan krijg je de meeste onderzoeken aangeboden. Daarnaast kun je in de privacy instellingen aanvinken welke soorten onderzoeken je wilt ontvangen. Als je alles aanvinkt dan krijg je een groter aanbod vragenlijsten, het is aan te bevelen om dit even te doen.

Het aanbod aan enquêtes bij BEENQ is gevarieerd genoeg om interessant te blijven. Er zijn korte vragenlijsten maar ook onderzoeken waar je zeker 30 minuten mee bezig bent. Het is belangrijk dat je ieder onderzoek direct helemaal afrondt om uitbetaald te worden. Wacht ook niet te lang na de uitnodiging want als er genoeg andere deelnemers de lijst hebben voltooid dat loop je inkomsten mis.

Goed om te weten over BEENQ

  • In Nederland moet je minimaal 16 jaar oud zijn voor BEENQ en in België mag je vanaf 13 jaar meedoen.
  • Vanaf 10 euro kun je het saldo laten uitkeren naar PayPal of als een Amazon Giftcard.
  • Naast de website is er ook een app voor mobiele toestellen die je kunt gebruiken.
  • Als er voldoende respondenten de enquête hebben afgerond dan kan het zijn dat jouw inzending niet meetelt.
  • Niet alle enquêtes worden per mail verzonden. Kijk ook in je persoonlijk account voor het aanbod.

BEENQ reviews

Review sites zijn positief over BEENQ marktonderzoek. De informatie op de website is duidelijk en volledig, uitbetalen kan op verschillende manieren en je krijgt vlot je geld uitgekeerd. BEENQ is betrouwbaar, er zit een grote organisatie achter met een goede staat van dienst. Er is dus geen reden om deze enquête site over te slaan.

BEENQ

De reviews van deelnemers zijn helaas minder positief, overigens zien we dergelijke lage scores ook bij andere aanbieders. Het voornaamste nadeel van BEENQ is dat gebruikers aangeven na de eerste € 9,50 geen onderzoeken meer te krijgen. Als je net op de rand van het minimale bedrag voor uitkeren blijft steken dan is dit uiteraard frustrerend.

Dit komt waarschijnlijk omdat je even door het aanbod enquêtes heen bent en er zijn nog geen relevante nieuwe vragenlijsten. Het is dus niet dat BEENQ er bewust een rem op zet, althans niet zover wij kunnen ontdekken. Je moet wat meer geduld uitoefenen.

Participanten die wel aan de 10 euro komen krijgen netjes betaald, het is dus zeker geen scam. Schrijf je in op meerdere enquête sites om sneller te sparen, je hoeft niet te kiezen voor één marktonderzoeksbureau.

Is BEENQ goed voor online enquêtes?

We vinden het prettig dat BEENQ geld uitkeert en niet met punten werkt. Zo is het op voorhand duidelijk wat je kunt verdienen en hoef je zelf niet te rekenen. Ook is het bedrag van 10 euro als drempel heel redelijk.

Je moet er wel even voor sparen maar als je over 10 euro heen komt dan heb je vlot jouw geld binnen op je PayPal rekening of als Amazon Giftcard. Met name in België mag je al jong beginnen, dan kun je tijdens de pauze op school jouw tijd goed besteden. Niet onder lestijd graag!

Er zijn geen games of lotingen die wat variatie bieden, er zijn enquête sites die wel aanvullende opties hebben naast vragenlijsten invullen. Dit kun je als nadeel zien, in principe is BEENQ een eenvoudige dienst met een duidelijke werkwijze. Je vult vragenlijsten in, je krijgt een vergoeding en je laat het bedrag uitkeren.

De basis dienst is verder in orde, al is het jammer dat je soms aan het einde van een lijst vragen toch niet in het profiel past.

Vul vragenlijsten direct in wanneer ze op er mail of in je account verschijnen, anders loop je kans dat je te laat bent. Beantwoord de vragen echter niet te snel, anders vermoeden ze dat je geen serieuze antwoorden geeft. Er wordt namelijk gecontroleerd hoeveel tijd je besteedt aan de enquête.

Het is altijd in het begin even uitvogelen hoe je het meeste geld kunt verdienen met vragenlijsten. Combineer meerdere diensten, dan levert enquêtes invullen het meest op. BEENQ is een betrouwbaar marktonderzoeksbureau dat zeker de moeite waard is om je voor aan te melden.