Wat is het vermogen van Hasbullah Magomedov?

Kinderen die ‘volwassen’ dingen doen zoals roken of schelden kom je regelmatig tegen op social media. Het zijn filmpjes die scoren maar iedereen weet eigenlijk wel dat het niet verantwoord is. Als je voor het eerst Hasbullah Magomedov ziet dan is zijn gedrag opmerkelijk.

Als je ontdekt dat het een volwassen man betreft dan wordt de verbijstering alleen maar groter. Heeft deze kleine meneer Hasbullah Magomedov een vermogen opgebouwd dat wél blijft groeien? Als het aan zijn (letterlijk) grote vriend Khabib Nurmagomedov ligt wel. Op deze pagina lees je alles wat je wilt weten over ‘Mini Khabib’ zoals hij bekend staat bij zijn fans en volgers.

Wie is Hasbullah Magomedov?

Hasbullah Magomedov komt uit Makhachkala, Rusland. Wanneer Magomedov precies is geboren weten we niet, waarschijnlijk ergens in 2003. Hij is in ieder geval een volwassen man hoewel je dat niet zou zeggen als je hem ziet op social media.

Dat is precies de reden waarom hij zo populair is geworden. Hij ziet er uit als een kind maar met het gedrag van een volwassen persoon. Hij heeft een genetische afwijking waardoor hij zijn opvallende uiterlijk heeft gekregen. Een officiële oorzaak is echter nooit vastgesteld.

Wat het vermogen van Hasbullah Magomedov is dat is lastig te bepalen, in veel opzichten kun je stellen dat hij aan het begin van zijn carrière als media persoonlijkheid staat. Aan de andere kant kan deze populariteit snel weer ten einde komen want ‘memes’ hebben doorgaans een beperkte houdbaarheidsdatum.

Dat er meer verdiend wordt door andere mensen die zijn memes en foto’s verspreiden lijkt wel duidelijk. Je vindt zijn beeltenis op koffiebekers, muismatten en nog veel meer. Hij heeft een eigen lijn kleding die je via zijn officiële webshop kunt bestellen. Dit is een ‘eigen lijn’ in zoverre dat zijn naam en logo op de kleding prijkt. Verder zijn het standaard shirts en broeken.

Waar heeft Hasbullah Magomedov mee verdiend?

Tijdens de Corona pandemie ging Magomedov filmpjes maken op Instagram. De doorbraak zou komen in 2020 toen zijn filmpjes viraal gingen op TikTok. Dit zal niet direct een grote invloed hebben gehad op het vermogen van Hasbullah Magomedov, veel filmpjes zijn namelijk kopieën van het origineel.

Hij verdient dus geen inkomsten met alle versies van deze content. Hij persifleerde populaire filmpjes van MMA vechters. Dit zou niet alleen de aandacht trekken van vechtsport fans, Khabib Nurmagomedov vond de parodieën ook heel grappig. Grote en kleine Khabib zouden elkaar ontmoeten en een hechte vriendschap kwam tot bloei.

Magomedov is niet de enige mini-ster die bekend is geworden dankzij de UFC. Abdu Rozik is een persoon met ongeveer dezelfde lengte en leeftijd. Samen maakte ze een parodie video waarin ze een UFC persconferentie na speelden.

Deze video ging viral en er werden plannen gemaakt om samen echt de ring in te stappen. MMA vechter Asxab Tamaev wilde een gevecht organiseren maar de Russische Atletiek Organisatie voor Dwergen wilde er niets van weten.

Hasbullah Magomedov vermogen

Vanwege zijn bekendheid als viral ster en vriend van de beroemde MMA vechter Khabib Nurmagomedov heeft de vechtsport organisatie een contract van 5 jaar aangeboden. Dit zou hem de komende jaren een flink inkomen bieden waarmee hij voorlopig geen geldzorgen meer heeft. Wat de inhoud van dit contract is weten we verder niet, de mogelijkheid bestaat dat het contract voortijdig wordt afgebroken.

Hoeveel verdient Hasbullah Magomedov per maand?

Er zijn geen cijfers bekend over het inkomen van Hasbullah Magomedov. Er gaan bedragen de ronde van 100.000 euro vermogen, dat zou dan in het laatste jaar verdiend zijn. Het is mogelijk dat Hasbullah Magomedov 10.000 euro per maand verdient als influencer maar dat is niet te verifiëren. Met zijn contract bij de UFC zal hij zeker een leuk bedrag verdienen.

Wat is het salaris van Hasbullah Magomedov?

We weten niet zeker wat het salaris van Hasbullah Magomedov is maar bij de UFC is zeker veel geld te verdienen. Zijn contract zou voor 5 jaar zijn. Omdat hij een opkomende bekendheid is zal UFC waarschijnlijk niet de hoofdprijs betalen, of Magomedov een goede onderhandelaar is weten we ook niet. Via zijn eigen website verkoopt hij sportkleding. Opvallend genoeg zijn er geen kindermaten leverbaar.

Is Hasbullah Magomedov miljonair?

We denken niet dat Hasbullah Magomedov miljonair is. Als je de foto’s en video’s op social media bekijkt dan lijkt hij een luxe leven te leiden maar dat is waarschijnlijk niet meer dan schone schijn.

In zijn omgeving verkeren diverse beroemdheden, hij is meer ‘aanhang’ dan vermogend op eigen kracht. Het is zeker mogelijk dat Hasbullah Magomedov miljonair wordt in de toekomst maar op het moment van schrijven denken we dat hij hooguit een paar ton aan eigen vermogen heeft opgebouwd.

Wist je dit?

Naar schatting ligt zijn lengte iets onder het gemiddelde voor iemand met dwerggroei. De onderscheidende factor is het kinderlijke uiterlijk. Vaak betreft het personen die relatief klein zijn maar wel volwassen trekjes vertonen.

De aandoening van Magomedov heeft ervoor gezorgd dat hij eruitziet als kleuter, ook zijn stem is opvallend hoog.

Wat is de lengte van Hasbullah Magomedov

Het is niet geheel duidelijk wat de oorzaak is van de groeistoornis. Van zijn collega, en concurrent entertainer van zakformaat, Abdu Rozik weten we wel dat hij vroeger aan rachitis leedt. Zijn ouders konden een behandeling hiervoor niet betalen.

Beide heren zijn ongeveer 1 meter lang. Rozik heeft andere ambities dan Hasbullah en ziet zichzelf vooral als artiest en zanger.

Hasbullah Magomedov mag dan een goede vriend zijn van Khabib Nurmagomedov, hij staat op gespannen voet met Conor McGregor. De aanleiding hiervoor was dat Hasbullah zijn kip de naam van Conor gaf als grap, Het antwoord van Connor was zo smakeloos dat we dit hier niet zullen herhalen. Hij wilde wel sparren met Magomedov, uiteraard voor een leuk bedrag.

Of we deze ‘vete’ serieus moeten nemen is twijfelachtig, er lijkt een flink aandeel marketing achter schuil te gaan.

Hasbullah Magomedov op social media

Er zijn een flink aantallen sterren ‘geboren’ op social media, dit is zeker het geval voor Hasbullah Magomedov. In 2019 steeg de populariteit via Instagram maar de grote doorbraak was op TikTok. Nu kom je hem overal tegen waar zijn vrienden uit de UFC komen.

Instagram Hasbullah Magomedov: @hasbulla_

Twitter Hasbullah Magomedov: @AlexSoz

Website Hasbullah Magomedov: https://hasbulla.com

Veel gestelde vragen over Hasbullah

Waar is Hasbullah geboren?

Hasbullah is geboren in Makhachkala

Hoe oud is Hasbullah?

Hasbullah is 21 jaar oud

Wat is de geboortedatum van Hasbullah?

Hasbullah is geboren op 07-07-2002

Waar woont Hasbullah?

Hasbullah woont in Makhachkala

Wat is de echte naam van Hasbullah?

Hasbullah is zijn echte naam. Zijn bijnaam is mini Khabib

Wie is de partner, vriend, vriendin van Hasbullah?

Het is onbekend of Hasbullah een vriendin of vriend heeft

Wat is het beroep van Hasbullah?

Het beroep van Hasbullah is influencer, internet fenomeen

Waar is Hasbullah van bekend of bekend mee geworden?

Hasbullah is bekend geworden omdat hij samen met MMA vechter Khabib Nurmagomedov regelmatig op social media verschijnt

Wat is het geschatte vermogen van Hasbullah?

Het geschatte vermoegn van Hasbullah is enkele tonnen

Wat is de persoonlijke website van Hasbullah?

De website van Hasbullah is https://hasbulla.com/

Wikipedia pagina van Hasbullah

bekijk de hier de wikipedia pagina van Hasbullah

Het laatste nieuws van Hasbullah

Het laatste nieuws over Hasbullah is dat hij meerdere sponsordeals heeft aangenomen

Heeft Hasbullah kinderen?

Hasbullah heeft geen kinderen

Wat is de lengte van Hasbullah

Hasbullah is 99cm groot

Wat is het gewicht van Hasbullah?

Hasbullah weegt 24 kilo

Welke ziekte heeft Hasbullah?

Hasbullah heeft groeihormoondeficiëntie GHD (dwerggroei)

Hoe oud is Hasbullah?

Hasbullah is 20 jaar oud

Social media kanalen, accounts van Hasbullah Magomedov

Twitter https://twitter.com/hasbulla_m
Facebook https://www.facebook.com/hasbullafans?
Instagram https://www.instagram.com/hasbulla.hushetskiy/
Youtube Onbekend
Linked-in https://www.linkedin.com/in/hasbulla-magomedov-2bb140242/
Tiktok https://www.tiktok.com/@happy_hasbulla_
Telefoonnummer Onbekend