Nee, het GfK Panel heeft niets te maken met het scheiden van afval, dat is de GFT bak. Het klopt dat de eerste en laatste letter met een hoofdletter worden geschreven maar de middelste met een kleine letter. Waar staan die letters voor?

Dat kun je verder op deze pagina lezen. Uiteraard bekijken we ook wat GfK Panel doet en hoe je online geld kunt verdienen met enquêtes invullen. Wil je deel uitmaken van de ruim 100.000 deelnemers in het panel? Lees dan snel verder!

Wat is GfK Panel?

De afkorting staat voor “Growth from Knowledge”, groei door kennis dus. Voor die groei heeft GfK Panel consumenten nodig die vragen beantwoorden. En omdat iedereen moet groeien krijg je ook nog eens een vergoeding voor het geven van je mening.

GfK Panel is een internationale organisatie en in Nederland zijn ze (naar eigen zeggen) het grootste marktonderzoeksbureau. Je kunt punten verdienen door je mening te geven. Deze punten kun je inwisselen in de cadeaushop. Wat kun je kopen in de shop? Denk aan cadeaubonnen van winkels als:

  • Bol.com
  • PlayStation
  • Wehkamp.nl
  • Zalando

Daarnaast steunt het GfK Panel Goede doelen, om precies te zijn Villa Pardoes, KiKa en het Rode Kruis. Je mag zelf bepalen of je punten aan een goed doel wilt schenken, hoeveel en hoe vaak.

Alle kleine beetjes helpen deze organisaties om hun doelstelling te verwezenlijken. Zo is jouw tijd weer geld waard voor een goed doel.

Hoe werken enquêtes bij GfK Panel?

Voordat je kunt beginnen met GfK Panel moet je eerst het aanmeldingsformulier invullen. Er wordt behoorlijk wat informatie van je gevraagd, dat is normaal bij dit soort programma’s. We weten ondertussen dat de organisatie achter het GfK Panel te vertrouwen is, we gaan ervan uit dat ze hun databescherming goed op orde hebben.

gfkpanel.nl

De informatie die je geeft wordt gebruikt om vragenlijsten te verzenden naar een deel van de 100.000+ deelnemers. Zo zullen senioren andere enquêtes ontvangen dan jongeren en huiseigenaren andere vragen krijgen dan huurders. Uiteindelijk worden resultaten geanonimiseerd verwerkt.

Een kenmerk van GfK Panel dat niet voor alle onderzoeksbureaus geldt is de bel optie. Als je hier toestemming voor geeft dan kun je telefonisch benaderd worden. Dit is een wezenlijk andere methode dan geanonimiseerde vragenlijsten invullen.

Je wordt dan gebeld voor een persoonlijk aanbod op basis van jouw profiel. Hier is niet iedereen van gediend. Als je liever niet gebeld wordt geef dit dan aan bij het aanmaken van je account. Dan doe je gewoon mee via mail en vragenlijsten.

Het GfK Panel enquête aanbod

Als je de registratie hebt voltooid dan word je in eerste instantie uitgenodigd om enquêtes in te vullen. Dit is echter niet de enige manier om deel te nemen aan deze dienst. Er zijn namelijk verschillende manieren om mee te doen. Zo zijn er de volgende categorieën waar je een keuze uit kunt maken:

  • GfK Scan Panel
  • GfK Digital Trends Project

Naast het invullen van vragenlijsten kun je ook geld verdienen met productcodes scannen van artikelen die je in de winkel hebt gekocht. Dit is geen vetpot want je bent behoorlijk wat tijd kwijt voor een paar centen maar het levert wel weer extra geld op in je potje. Het is ook weer eens wat anders dan lange vragenlijsten beantwoorden.

Een andere manier om informatie te delen en punten te verdienen is het monitoren van je internet gebruik. Via een app wordt gemonitord op welke wijze je gebruik maakt van internet. Dit geeft informatie aan internetproviders en telecom bedrijven.

Uit ervaringen van deelnemers blijkt dat GfK Panel behoorlijk veel telecom opdrachtgevers heeft. Dit zie je aan de vragen die gesteld worden en de onderwerpen die worden aangeboden.

Daarnaast worden er ook vragen gesteld omtrent de tijdschriften die je leest en de televisieprogramma’s die je kijkt. Meer deelnemers betekent dat er een betere afspiegeling van de maatschappij ontstaat. Als je dus niet ‘het type’ bent dat aan enquêtes meedoet is dit juist een reden om dit wel te doen.

Goed om te weten over GfK Panel

  • GfK Panel is een organisatie die internationaal actief is.
  • Er zijn meerdere mogelijkheden om geld te verdienen zoals boodschappen scannen en internetgebruik delen.
  • Je kunt ook gebeld worden door bedrijven als je hier toestemming voor verleent.
  • Er is een app om te gebruiken naast de website.

GfK Panel reviews

De professionals zijn overwegend tevreden over GfK Panel. Het is een betrouwbare organisatie die al lange tijd bestaat en wereldwijd actief is. Deelnemers ontvangen regelmatig nieuwe enquêtes om in te vullen en er zijn meerdere mogelijkheden voor deelname zoals het GfK Scan Panel.

Punten worden netjes uitgekeerd in de vorm van geschenken. Zo kun je op laagdrempelige wijze jouw mening geven over diverse onderwerpen en tegelijkertijd wat bijverdienen.

Als we kijken naar consumenten die via GfK Panel enquêtes invullen dan valt op dat de waarderingen de laatste tijd wat minder positief zijn dan voorheen. Er was zelfs een reviewer die de vraag stelde of het bedrijf was overgenomen door een andere partij.

Dat is zover wij weten niet het geval, als er problemen zijn dan hopen we dat de support afdeling dit snel oplost. Want GfK Panel was betrouwbaar en heeft veel mensen een leuk zakcentje opgeleverd. Het zou jammer zijn als dit niet langer het geval is.

Uiteraard zijn gebruikerservaringen altijd persoonlijk van aard, je kunt zelf een account openen en je eigen mening vormen. Deelname is gratis, je kunt er hooguit tijd mee verliezen.

Is GfK Panel goed voor online enquêtes?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen voordat je een account aanmaakt bij GfK Panel is waarom je mee zou doen. Je kunt geld verdienen met het GfK Panel programma maar de verdiensten liggen niet erg hoog.

Er zijn vragenlijsten die meer opleveren dan andere maar je zult er geen hoog uurloon mee behalen. Het is vooral een optie voor mensen die tijd vrij hebben om mee te doen en het invullen van vragenlijsten ook leuk of leerzaam vinden. Als beloning kun je mooie cadeaus uitzoeken in de shop waarmee iedereen dus wint.

GfK Panel is een betrouwbare organisatie die wat betreft klantenservice de teugels volgens sommige consumenten wel iets mag aantrekken. Laten we hopen dat ze weer als vanouds gaan presteren.

Als je naast de verdiensten uit GfK Panel.nl ook elders geld wilt verdienen houdt niets je tegen om ook andere accounts te openen bij enquête sites. Dan heb je meer aanbod om uit te kiezen en je zult sneller geld verdienen met vragenlijsten invullen.