Wat is het vermogen van Joshua Kaats?

Irritante commercials van gladde gasten die jou leren om snel rijk te worden. Hoewel Joshua Kaats vaak in dit rijtje wordt geplaatst ziet hij het zelf anders. De dropshipping koning van Nederland verdient minstens zoveel met het verkopen van cursussen om te leren dropshippen. Wat is het vermogen van Joshua Kaats en waarom heeft hij zijn luxe auto’s verkocht? Je leest het op deze pagina.

Wie is Joshua Kaats?

Op 15 december 1995 werd Joshua Kaats geboren. Hij werd niet alleen groter maar ook dikker. Toen Joshua 16 jaar oud was woog hij 116 kilo. Daar werd hij vaak mee gepest. Hij leerde kickboksen maar hij werd niet serieus genomen. Hij visualiseerde een doel en anderhalf jaar later stond hij in de ring.

Het concept van mindset en visualisatie van doelstellingen ligt aan de basis van zijn systeem. Met het bedrijf FitFormation had hij al een online bedrijf maar die bleek niet goed op te schalen. Zijn eerste dropship producten waren ook fitness artikelen.

snel online geld verdienen

Zelf komt hij niet uit een arm gezin. Er was altijd genoeg geld, hij zou wel hard werken zoals afwassen in het weekend. Dit heeft hem een ‘money mindset’ geleerd die volgens hem van groot belang is om te slagen. Je bent je bedrijf. Als het goed gaat met de ondernemer dan presteert de onderneming goed en andersom.

Toen Kaats op vakantie was in Thailand zag hij veel ‘digital nomads’, reizigers zonder vaste plek om te werken. Gewapend met een laptop en kennis kun je overal je zaak runnen en dat wilde hij ook. Hij koos voor dropshipping en werd er zo goed in dat hij het andere mensen ook ging leren. Naar eigen zeggen heeft hij een passie om zijn vaardigheden over te dragen maar hij verdient er natuurlijk ook heel goed mee.

Na 3 maanden dropshipping besloot hij met zijn studie te stoppen omdat de zaak erg goed ging. Hij leerde veel van andere digital nomads in Thailand die hun werkzaamheden via internet konden uitvoeren. Hij zou de grenzen steeds verleggen. Materiële doelen waren hier onderdeel van zoals het kopen van een Rolex. Doelstellingen wisten hem te motiveren om door te zetten.

Waar heeft Joshua Kaats mee verdiend?

Het is een vraag die vaak terugkeert als het gaat over het vermogen van Joshua Kaats. Heeft hij zoveel verdiend met dropshopping of door uit te leggen hoe dropshipping werkt? 1 plus 1 is 2, waarschijnlijk heeft hij met zowel dropshipping als lesgeven over deze business geld verdiend.

Hoe de verhouding ligt is echter niet duidelijk. Toen hij begon was AliExpress nog lang niet zo bekend als nu. Hij geeft wel aan dat deze site niet het eindpunt is, klantenservice is namelijk van groot belang om met dropshipping te scoren.

Joshua Kaats vermogen

In een interview wordt vermeld dat Joshua Kaats per maand 100.000 euro verdient. Een klein stukje verder staat dat hij een ton per maand omzet. Winst en omzet zijn heel verschillende zaken natuurlijk. Zelf lijkt hij behoorlijk open over zijn successen en de minder positieve kanten van zijn leven. Daarmee is hij niet een flitsende guru zoals Joel Beukers of Mo bicep. Sterker nog, zijn verleden in sport komt nauwelijks meer ter sprake.

Volgens de website heeft Kaats meerdere miljoenen bedrijven opgericht sinds 2017. Dat is overigens een claim die marketing guru Boyd Hoek ook heeft gemaakt, welke bedrijven dit zijn wordt niet duidelijk.

Hoeveel verdient Joshua Kaats per maand?

Joshua was vroeg met dropshipping. Het voordeel hiervan was dat er weinig concurrenten waren maar er was ook niemand om hem de fijne kneepjes van het vak te leren. De eerste maand had hij al 8400 euro omzet gerealiseerd. Naar eigen zeggen ligt de winstmarge bij e-commerce op 30 procent en bij de Dropship Academy op 65 procent. Het mag dus duidelijk zijn waarom hij de focus heeft verlegd van dropshippen naar lesgeven.

Volgens de website van de Dropshipping Academy heeft 3+ jaar online 50.000+ volgers opgeleverd. Dat is mooi maar wat verdient Joshua Kaats per maand aan deze volgers? We vinden ook een aantal van 3500+ studenten, dit zijn mensen die betalen voor de cursus.

Een deelnemer kan gratis aan de slag maar wat kost een cursus eigenlijk? Een Lifetime pakket kost 2500 euro, er zijn ook andere pakketten op de site. Als er 3500 mensen 2500 euro hebben betaald dan komen we uit op een bedrag van 8,7 miljoen euro. Gedeeld over 3 jaar is dit 243.000 euro per maand.

Wat is het salaris van Joshua Kaats?

Ligt het salaris van Joshua Kaats echt op een kwart miljoen per maand? Waarschijnlijk niet. Er worden heel wat cijfers genoemd maar niets wat objectief te verifiëren is. Daarnaast zijn er uiteraard ook kosten gemaakt om de cursus in te richten. Er zijn overigens ook weer extra modules die meer specifiek op een onderwerp ingaan. Daarmee is het salaris van Joshua Kaats niet eenvoudig te bepalen. Hij moet overigens een team tussen 10 en 15 personen betalen.

Is Joshua Kaats miljonair?

Ja, Joshua Kaats is miljonair en dat laat hij zien ook. Zijn villa heeft 1,1 miljoen euro gekost en er staat uiteraard een Lamborghini op de oprit. Kun je met dropshipping miljonair worden? In theorie wel maar waarschijnlijk komt het vermogen van Joshua Kaats vooral uit zijn cursus dropshipping. Zelf geeft hij aan dat hij zelfs rijker zou zijn als hij zich niet had toegelegd op cursussen maken. Het is wel zo dat de winst op een cursus aanzienlijk hoger ligt dan het gemiddelde dropshipping product.

Wist je dit over Joshua Kaats?

Toen hij 24 jaar oud was verkocht hij zijn luxe auto’s. In plaats van financiële doelen heeft hij nu een bucketlist met doelstellingen die voor hem belangrijk zijn. Zo helpt hij mensen in Bali in samenwerking met Bali Care Foundation. Hij stelt dat geld niet gelukkig maakt, een inzicht waar je eerst rijk voor moet zijn om dat te beseffen.

Joshua Kaats op social media

Het eigen kanaal van Joshua Kaats op YouTube scoort met ruim 30.000 abonnees en enkele duizenden views per video niet echt goed maar hij is dan ook geen YouTuber. Op Instagram zit hij iets onder 60.000 volgers. Het moet gezegd worden dat hij ook niet zo actief is op social media.

Instagram Joshua Kaats: @joshuakaats

Youtube Joshua Kaats: https://www.youtube.com/@JoshuaKaats

Website Joshua Kaats: https://dropshipacademy.nl