Wat is het vermogen van Jeroen Rietbergen?

Als je de naam Jeroen Rietbergen hoort, waar denk je dan als eerste aan? Aan de soundtracks die hij als componist heeft gemaakt, aan zijn werk als toetsenist voor Ruth Jacott of aan het vermogen van Jeroen Rietbergen? Waarschijnlijk denk je als eerste aan de overspelige vriend van Linda de Mol die wordt verdacht van ‘grensoverschrijdend gedrag’.

Aan enkele roddels ontkomen we niet op deze pagina, toch proberen we meer te ontdekken over Jeroen Rietbergen, zijn vermogen en zijn opvallende bijnaam…

Wie is Jeroen Rietbergen?

Op 19 april 1971 werd Jeroen Rietbergen geboren in Vlissingen. Toen hij 10 jaar oud was begon hij met pianoles. Hij zou de Havo voor muziek en dans afronden maar een opleiding aan het Conservatorium in Rotterdam heeft hij niet afgemaakt. Hij zou meer bezig zijn met muziek maken dan les volgen.

Rietbergen zou als sessiemuzikant in meerdere bands spelen, in 1994 voor Rick DeVito en vanaf 1995 enkele jaren voor Ruth Jacott. Ook toerde hij met Candy Dulfer en Jan Akkerman. Lang voordat hij met Marco Borsato in The Voice zijn opwachting zou maken werkten ze al samen, sinds 2001. Niet alleen het vermogen van Jeroen Rietbergen steeg snel, hij was ook een rijzende ster in de muziekwereld.

In 2007 maakte Rietbergen kennis met Linda de Mol tijdens de productie van ‘Just the two of us’ en ze kregen een relatie. Hij zou vervolgens regelmatig muziek componeren voor projecten van de Mol zoals de film Terug naar de Kust. In 2013 werd hij de vaste bandleider voor het programma The Voice of Holland.

Daarmee komen we uiteraard op de controverse rondom Jeroen Rietbergen en ook collega’s Marco Borsato en Ali B. Dit drietal zou in het programma BOOS van Tim Hofman uitgebreid aan bod komen vanwege grensoverschrijdend gedrag.

In 2022 gaf Linda de Mol aan dat het koppel uit elkaar was. In 2023 is het tweetal wel weer samen gespot in meerdere landen. Het is op dit moment niet duidelijk wat de status van hun relatie is. Laten we het houden op ‘ingewikkeld’. Voor Linda had Jeroen meerdere jaren een relatie met Lieke van Lexmond.

Waar heeft Jeroen Rietbergen mee verdiend?

Het mag duidelijk zijn dat Jeroen Rietbergen met muziek veel heeft verdiend. Hij heeft voor meerdere films de muziek gecomponeerd, ook voor televisieprogramma’s en theatervoorstellingen. Zijn filmografie start nadat hij een relatie kreeg met Linda de Mol, daarvoor was hij vooral muzikant voor bekende Nederlandse artiesten.

Hoeveel verdient Jeroen Rietbergen per maand?

Wat Jeroen Rietbergen precies verdient kunnen we niet zeggen, dat hij voor zijn rol in The Voice een flink salaris heeft gekregen is wel zeker. Daarom heeft hij sinds 2022 flink moeten inleveren, toen stapte hij op en heeft sindsdien in de luwte geleefd.

Net als Ali B en Marco Borsato trouwens. In hoeverre Linda de Mol en John de Mol op de hoogte waren van zijn gedrag is onduidelijk. Het zou in ieder geval voor niemand goed zijn als deze gevoelige informatie naar buiten zou komen, dat is wel gebleken in 2022.

Jeroen Rietbergen Vermogen

Naast inkomsten uit werk verdient Jeroen Rietbergen waarschijnlijk ook geld uit royalties voor zijn werk als componist. Als uitvoerend artiest verdien je alleen voor optredens, als schrijver van muziek kun je jarenlang geld verdienen met de rechten op het werk.

Wat is het salaris van Jeroen Rietbergen?

We hebben geen loonstroken gevonden, wat het salaris van Jeroen Rietbergen is weten we niet zeker. Volgens Quote is hij echter multimiljonair en dan tellen we het vermogen van Linda de Mol niet eens mee.

Hij moet per jaar een flink salaris hebben geïncasseerd voor zijn werk als muzikant en componist. Zo te zien heeft hij nooit stilgezeten in zijn carrière, toch verdient hij meer dan de gemiddelde pianist / componist.

Met het salaris van Jeroen Rietbergen is het geen probleem om een BMW X5 Jeep te kopen. Die stond eind 2022 verdacht vaak geparkeerd bij zijn ouders in Vlissingen. Als de geruchten waar zijn had hij enkele ribben gekneusd nadat hij van de fiets was gevallen. Hij kwam er bij Linda blijkbaar niet meer in.

Is Jeroen Rietbergen miljonair?

Gezien het feit dat hij zelf besloot om per direct te stoppen bij The Voice geeft aan dat hij niet verlegen zit om geld. Jeroen Rietbergen is miljonair met een vermogen dat rond de 34 miljoen euro lag in 2016. Het is best mogelijk dat hij meer geld heeft dan Linda de Mol. Aan het vermogen van John de Mol kan hij echter niet tippen, dat is toch wel de grootverdiener van de familie.

Waar komt het bedrag van 34 miljoen eigenlijk vandaan? Dit is een bedrag dat Quote in 2016 heeft genoemd in een lijstje van bekende ‘Golddiggers’. Hiermee worden personen bedoeld die meeliften op het succes en rijkdom van andere beroemdheden.

Het is wel opvallend dat zijn vermogen hoger wordt geschat dan het vermogen van Linda de Mol. We mogen deze schatting gerust met een korreltje zout nemen maar dat Jeroen Rietbergen een aardig vermogen heeft opgebouwd mag duidelijk zijn.

Wist je dit over Jeroen Rietbergen?

Hoewel journalisten moeten spreken over ‘aantijgingen’ en ‘beschuldigingen’ als het om de misstappen van Jeroen Rietbergen gaat, heeft hij zelf toegegeven seksuele relaties te hebben gehad tijdens zijn werk voor The Voice. Hij benadrukt dat er sprake was van wederzijdse toestemming maar geeft wel aan dat het achteraf fout was.

Volgens zanger en mediapersoonlijkheid Gordon wordt Jeroen al jarenlang ‘Vieze Jeroentje’ genoemd. Hij zou dit in 2007 al hebben verteld aan Linda de Mol, die hem toen voor het eerst zou ontmoeten. Volgens Gordon was dit gedrag in het begin juist de reden dat Linda hem interessant vond, later zou ze om dezelfde reden de relatie (tijdelijk) verbreken.

Samen met Ronald Molendijk heeft Jeroen Rietbergen in 2000 de danceact Soulvation opgericht. In 2003 scoorde ze een top tien hit met ‘Reset Your Brain’. In 2008 zou Rietbergen de groep verlaten. Hoewel Soulvation nooit officieel is opgeheven zijn ze niet langer actief in de muziekwereld.

Jeroen Rietbergen op social media

Er zijn altijd twee kanten aan een verhaal. Voor toelichting over alle aantijgingen kun je bij Jeroen Rietbergen niet op social media terecht. Hij heeft geen social media accounts voor zover wij kunnen achterhalen. De kans dat hij binnenkort met TikTok filmpjes komt is zeer klein. Misschien een interview in LINDA. magazine?

Veel gestelde vragen over Jeroen Rietbergen

Waar is Jeroen Rietbergen geboren?

Jeroen Rietbergen is geboren in Vlissingen.

Hoe oud is Jeroen Rietbergen?

Jeroen Rietbergen is 52 jaar oud.

Wat is de geboortedatum van Jeroen Rietbergen?

Jeroen Rietbergen is geboren op 19-4-1971

Waar woont Jeroen Rietbergen?

Jeroen Rietbergen woont in Huizen.

Wat is de echte naam van Jeroen Rietbergen?

De echte naam is Jeroen Rietbergen en hij heeft geen artiesten naam.

Wie is de partner, vriendin van Jeroen Rietbergen?

De partner, vriendin van Jeroen Rietbergen is Linda de Mol.

Wat is het beroep van Jeroen Rietbergen?

Het beroep van Jeroen Rietbergen is bandleider van The Voice of Holland en Componist, muzikant, muziekproducent.

Hoe heet het bedrijf van Jeroen Rietbergen?

Hoe het bedrijf van Jeroen Rietbergen heet is onbekend.

Waar is Jeroen Rietbergen bekend mee geworden?

Jeroen Rietbergen is bekend geworden als bandleider bij de Voice of Holland.

Wat is het geschatte vermogen van Jeroen Rietbergen?

Het geschatte vermogen van Jeroen Rietbergen is een paar miljoen.

Wat is de persoonlijke website van Jeroen Rietbergen?

De website van Jeroen Rietbergen is onbekend.

Wikipedia pagina van Jeroen Rietbergen

bekijk de hier de wikipedia pagina van Jeroen Rietbergen.

Het laatste nieuws van Jeroen Rietbergen

Het laatste nieuws over Jeroen Rietbergen is dat hij weer bij Linda de Mol zou zijn.

Heeft Jeroen Rietbergen kinderen?

Zover bekend heeft Jeroen Rietbergen geen kinderen.

Social media kanalen, accounts van Jeroen Rietbergen

Twitter Onbekend
Facebook Onbekend
Instagram Onbekend
Youtube Onbekend
Linked-in Onbekend
Tiktok Onbekend
Telefoonnummer Onbekend